Samenwerken met Mannenmetbaard.nl

Mannenmetbaard.nl leent zich uitstekend als middel om te adverteren. Ondanks dat we heel trots zijn op onze cijfers en deze met de dag blijven groeien, zeggen ze niet alles. Ook de hoge kwaliteit van onze content zorgt voor een gevestigde naam onder de doelgroep. We spelen een leidende rol als blogwebsite, mede doordat we niet goedkoop willen scoren (met bijvoorbeeld veel artikelen over producten waar wij op verdienen), maar een mix aanbieden van veelal unieke content die perfect bij de doelgroep past.

We zijn zeer betrokken bij onze bezoekers via de website. We kennen de doelgroep door-en-door, waardoor wij alsmaar de juiste snaar weten te raken. Mede daarom hebben we een zeer waardevolle achterban. Perfect om doelgericht te adverteren!

Heeft u interesse om samen te werken met ons en een campagne op te zetten gericht op de Nederlandse of Vlaamse moderne man, met of zonder baard? Neem dan contact met ons op via contact@mannenmetbaard.nl of via onderstaand formulier. We streven er naar om onze betaalde content minstens zo interessant te maken voor de bezoeker, als onze redactionele artikelen. Zo halen we het optimale uit uw campagnes.