bultjes na scheren

Huidirritatie na het scheren: Tips & tricks

Last van huidirritatie na het scheren komt vaker voor dan je misschien denkt. Rode bultjes of een gevoelige huid kan het gevolg zijn. Lees hoe je dat kunt verzorgen, voorkomen én genezen.

→ Verder lezen

Scheer tips lijken helemaal niet nodig, want je hebt het zelf wel onder de knie. Maar je loopt (on-)bewust tegen zoveel scheerproblemen aan, waar je zelf niet zo makkelijk uit kunt komen. Lees, luister, huiver en zorg ervoor dat je deze tips helemaal tot je neemt. Ontdek hier alle scheer tips.

nat scheren

De sleutel tot glad scheren: Ga voor nat

Nat scheren klinkt je misschien onbekend in de oren. Maar in de basis is het dat je scheert met behulp van verzorgingsproducten. Je scheerapparaat of scheermes kan veel beter scheren met scheerschuim..

→ Verder lezen
huid hydrateren na scheren

Huid hydrateren na scheren: Waarom?

Een droge huid helpt niemand ergens mee. Het zorgt alleen maar voor pijn, irritatie en gezeik. Zorg dat je per seizoen de juiste stappen zet om je huid op de juiste manier te hydrateren. Ontdek de tips.

→ Verder lezen
aftershave

Aftershave gebruiken: feels good man

Aftershave ken je waarschijnlijk nog wel van je vader of opa. Een eeuwenoud trucje dat helpt bij het hydrateren en verzorgen van je huid na een scheerbeurt. Ontdek waarom aftershave zo belangrijk is, ook voor jou!

→ Verder lezen
scheerset onderhouden

Scheerset onderhouden: Zuinig zijn

Je hebt een dure scheerset gekocht. En met duur bedoel ik: Zeker 10x zo duur als de prijs van wegwerpscheermesjes. Honoreer deze aankoop en onderhoud je scheerset zoals het hoort. Ontdek hoe je ‘m schoon en mooi kunt houden.

→ Verder lezen
koopgids scheerapparaat

Koopgids voor het beste scheerapparaat

Het kiezen van het juiste scheerapparaat kan een enorme pain-in-the-ass zijn. Want welke past nou precies bij je? Wij geven je op deze pagina handvatten om het juiste scheerapparaat te kiezen waar je geen spijt van krijgt.

→ Verder lezen