De Beste Bodygroomer van 2024

Ben je op zoek naar de beste bodygroomer van 2024? Ontdek de samengestelde top 10 aan bodygroomers. 

Je bent niet altijd op zoek naar iets voor je baard, maar ook voor de rest van je lichaam. Bij Mannenmetbaard.nl ben je ook daarvoor aan het juiste adres.

De keuze voor het kopen van een groomer lijkt in eerste instantie makkelijk. Maar zoals bij elk verzorgingsapparaat is er een enorme jungle aan elektronica te vinden. Welk apparaat is de beste? En welke groomer is de juiste keuze voor jou?

Om het jou gemakkelijk te maken, vergelijken wij bodygroomers. Daaruit is er een top 10 gemaakt waar jíj behoefte aan hebt. Hieronder zijn de beste 5 groomers uitgelicht. Ontdek ze.. En koop je nieuwe bodygroomer.

Plus… Erg begrijpelijk als je denkt: “Wat is een bodygroomer?”. Een bodygroomer is een verzorgingsapparaat dat je hele lichaam kan scheren. Denk aan je benen, oksels, rughaar of baard.

Beste bodygroomer

De beste bodygroomer van 2024.

Philips BG5020/15 Bodygroomer

1 Wanneer je op zoek bent naar de beste alles-in-één bodygroomer, zoek dan niet verder. De Philips BG 5020/15 is één van de beste groomers.

Met de Philips BG5020/15 kun je namelijk erg goed verschillende plekken van je lichaam trimmen die je niet normaal gesproken kunt trimmen met reguliere trimmers. De plekken die je gemakkelijk kunt trimmen met de BG5020: Oksels, benen, borst en zelfs je rug!

Het voordeel van deze bodygroomer is dat de groomer erg huidvriendelijk is. De trimkop is namelijk rond van vorm en bestaat uit hypoallergeen folie, waardoor je huid niet overgevoelig raakt bij het scheren.

Al met al een unieke en functionele bodygroomer van Philips!

  huidvriendelijke groomer
  Verlengstuk om je rug te scheren
  Mogelijk om te douchen en trimmen
  Te gebruiken voor haar op je borst, buik, benen en onder je oksels
  Niet geschikt als baardtrimmer

Philips MG7735/15 Bodygroomer

2 NIEUW! De nummer twee uit deze lijst.. Weer een Philips groomer. Niet voor niets natuurlijk, gezien de diepte in het assortiment en de kwaliteit die Philips levert. Zoek je een duurzame en professionele groomer voor je lichaam? Dan is de MG7735 de beste keuze voor jou.

“One tool, unlimited styling”. Dat staat er op de doos van de MG7735. Niets aan gelogen, want je kunt werkelijk alles met deze groomer. Dit komt onder andere door de bijgeleverde trimkoppen. Hier zitten namelijk detailtrimmers, opzetkammetjes voor verschillende lengtes, neustrimmer en bodygroomer trimkoppen bij.

De wat hogere prijs dan de gemiddelde bodygroomers is prima voor wat je er voor terug krijgt. Namelijk: een groomer die makkelijk in de hand ligt, dubbele mesjes heeft en dus makkelijk trimt, erg functioneel en volledig is door de bijgeleverde accessoires.

Oude model is de Philips MG7720/15.

  Vet design
  Snellaadfunctie
  Af te spoelen onder de kraan
  Erg veel accessoires bijgeleverd om je lichaam te groomen
  Te gebruiken als neustrimmer, baardtrimmer, haartrimmer
  Geen opvangbakje voor getrimde haren

Philips BG7025 Bodygroomer

3 NIEUW Philips blijft veelvoudig terugkomen in deze top 5.. Logisch ook, want Philips focust zich de laatste tijd sterk op hun persoonlijke verzorgingstak.

En van die focus profiteert het model BG7025 flink. Het design is enorm ergonomisch (en stijlvol) waardoor het apparaat makkelijk te gebruiken is. Het unieke aan dit apparaat is dat het aan twee kanten kan scheren: Voor het grove scheerwerk, of juist het (semi-) glad scheren.

Door de bijgeleverde accessoires kun je met deze trimmer 20-110 mm trimmen. En omdat de groomer waterdicht is, kun je gemakkelijk onder de douche scheren. Erg fijn dus!

  Onder andere voor je edelen delen
  Afgeronde mesjes om jezelf niet te snijden
  Waterdicht, dus ook te gebruik onder de douche
  Weinig standen tussen glad scheren en de eerst-volgende stand (20mm)

Philips MG3740/15 Bodygroomer

4 Waar de Philips BG5020/15 minder geschikt is voor hoofdhaar trimmen, is de MG3740 weer wat beter op dat vlak. Een unieke en multifunctionele bodygroomer voor een zachte prijs.

Het hele plaatje klopt gewoon. Een van de groomers die erg laag geprijsd is en ook nog eens compleet is met accessoires. Je krijgt er namelijk maar liefst 9 opzetstukken bij! Van een neustrim opzetstuk tot verschillende lengtes aan trimkoppen.

Met een bodygroomer wil je je hoofdhaar kunnen trimmen, eventueel je baard en neus, maar ook andere plekken van je lichaam. Door de bijgeleverde accessoires is dat dus geen probleem.

Omdat de groomer zelfslijpende mesjes heeft, hoef je ook geen nieuwe mesjes te kopen na een tijdje! Tevens is de groomer onder de kraan af te spoelen, wat je schoonmaakklusje ook makkelijk maakt.

Al met al een erg volledige groomer voor een erg goede prijs.

  Goedkoop
  Af te spoelen onder de kraan
  Bijgeleverd met 9 trimkoppen
  Multifunctioneel voor baard-, neus- en hoofdharen
  Geen snellaad-functie

Braun MGK7221 Bodygroomer

5 Zoek je een volledige bodygroomset van een betrouwbaar merk tegen een lage prijs? Ontdek de Braun MGK7221.

Deze groomer is volledig uitgerust met 10 trimkoppen. Je kunt maar liefst 13 lengte-standen gebruiken om de lengte haren te trimmen zoals jij wilt! En door de bijgeleverde trimkoppen kun je de bodygroomer gebruiken als:
gezichts- en baardtrimmer, multigroomer, haartrimmer, neus- en oortrimmer.

De Braun MGK7221 heeft een snellaadfunctie waardoor binnen 60 minuten je groomer is opgeladen. Tevens te gebruiken onder de douche!

  Goedkoop
  Met snellaadfunctie
  Te gebruiken voor je gezicht en andere plekken
  Erg veel accessoires bijgeleverd om veel mee te trimmen
  Minder goed te gebruiken voor rug en benen scheren

Beste bodygroomer Top 10

De beste bodygroomers van dit moment.
Rating Bodygroomers Uniek?
1 Philips BG5020/15 Te gebruiken voor rug, borst en oksels
2 Philips MG7735/15 Professionele bodygroomer
3 Philips BG7025/15 O.a. voor edelen delen
4 Philips MG3740/15 Goedkoop
5 Braun MGK7221 Volledige trimset
6 BaByliss For Men E837E Multifunctionele baardtrimmer
7 Philips MG5720/15 Multi-groomer
8 Philips BG105/10 Werkt op batterijen
9 Remington PG6130 Compact en goedkoop
10 Braun BG5010 Te gebruiken voor rugharen

Veelgestelde vragen over bodygroomers

Lees welke veelgestelde vragen er spelen bij andere consumenten en ontdek ons advies.

Wat is een goede bodygroomers?

De bodygroomers van Philips komen als beste uit de test. Daarbij wordt gekeken in welke context je de apparaten kunt gebruiken, hoeveel standen er zijn, met hoeveel gemak je kunt scheren en de prijs-kwaliteit verhouding van de trimmer.

 

Welke bodygroomer is de beste?

De beste bodygroomer van 2024 is: de Philips BG5020. Deze alles-in-één bodygroomer kan op elke plek van je lichaam trimmen. Denk aan je oksels, benen, borst en zelfs je rug!

 

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een bodygroomer?

Lengte baard, budget en praktische zaken. Kijk naar welke lengte baard je tussen nu en 1 jaar wilt groeien, hoeveel geld je wilt besteden en of je bijvoorbeeld draadloos wilt trimmen. Ontdek meer tips in onze koopgids.

 

Hoe lang blijft een bodygroomer te gebruiken?

Afhankelijk van je gebruik. Je kunt de bodygroomer minder lang gebruiken naarmate je er veel mee trimt of lomp mee om gaat. Over het algemeen gaat een bodygroomer meer dan 2 jaar mee. Let wel op of je tussentijds de scheerkop moet vervangen.

 

Wat is het verschil tussen een bodygroomer en multigroomer?

Een bodygroomer geldt met name voor je lichaamshaar, maar een multigroom is multifunctioneel en met name gefocust op gezicht. Vaak wordt een multigroom wat meer gelieerd aan hoofdhaar + gezichtshaar scheren.

En als je dan nog niet gevonden hebt wat je zoekt.. Bekijk dan eens de bodygroomer Top 10 van bol.com of de bodygroomer Top 10 van Coolblue.

Nu je toch op de website voor mannen bent.. Twijfel je of je een baard wilt? Ontdek dan de beste baardtrimmer. Of wil je er juist géén.. dan is het beste scheerapparaat iets voor jou.