De beste neustrimmer van 2024

Ben je op zoek naar de beste neustrimmer van 2024? Ontdek de samengestelde top-producten aan neustrimmers. 

Mannen die veel lichaamshaar hebben? Dat is iets wat vaak voor komt. Haargroei komt op enorm veel plekken voor op je lichaam. Waar haargroei het meest welkom is: Een goede bos hoofdhaar, een dichtbegroeide baard of een enorme snor. Enorm goed als je dat allemaal kunt groeien, want baarden en snorren zijn he-le-maal ín.

Maar er zijn ook plekken op je lichaam waar je tegenwoordig gek aangekeken wordt als je daar veel haargroei hebt. Denk aan je oren.. of aan je neus. Haren die enorm ver uit je neus steken, dat wordt vaak opgemerkt en afgekeurd door anderen.

Neusharen hebben een belangrijke functie. Als je door je neus ademt, dan komt er naast zuurstof ook een hoop troep uit de lucht mee je neus in. De neusharen houden deze troep gedeeltelijk tegen. Maar het is niet onlogisch dat je af en toe die enorme bos met neushaar wilt weghalen.

Weghalen van neushaar kan op verschillende manieren. Denk aan: neus dichtwaxen en álle neusharen weghalen, eruit trekken met een pincet, wegknippen. Maar één van de beste keuzes die je kunt maken, is gemakkelijk je neusharen wegtrimmen met een neushaartrimmer.

De adviespagina voor neustrimmers is hélemaal klaargemaakt voor het advies van 2024. Ontdek hieronder het geüpdatet advies!

Beste neustrimmer

De beste neustrimmer van 2024.

Philips NT5180/15 Neustrimmer

1 De allerbeste neustrimmer van 2023 en 2024 is de Philips NT5180/15. Het is een multi-functionele neushaartrimmer die door het model van de mesjes ook geschikt is als oortrimmer of wenkbrauwtrimmer.

In de basis zijn er twee verschillende type neushaartrimmers: met een ronde kop waar de trimmer op zit, of een langwerpige neushaartrimmer waar de mesjes aan de zijkant zitten. De Philips NT5180 neustrimmer is een trimmer waarbij de mesjes aan de zijkant zitten. Hierdoor kun je deze neushaartrimmer ook gebruiken om je wenkbrauwen te trimmen. Als accessoire is er namelijk ook een trimkop bijgeleverd waarmee je je haren op één lengte kunt trimmen.

Waar je bang voor zou kunnen zijn, is dat je het voelt alsof je neusharen uit je neus getrokken wordt. Bij deze neustrimmer is dat niet het gevoel. De haren worden netjes afgetrimd.

De Philips NT5180/15 neustrimmer is erg volledig door de extra bijgeleverde accessoires waar je jezelf volledig mee kunt groomen. Bij de neushaartrimmer wordt het volgende bijgeleverd: wenkbrauwkammen, een pincet, nagelschaartje, nagelknippertje, reisetui en AA batterijen.

  Vet design
  Af te spoelen onder de kraan
  Trimt de neusharen i.p.v. trekken
  Erg veel accessoires bijgeleverd om volledig te groomen
  Te gebruiken als neushaartrimmer, oortrimmer, wenkbrauwtrimmer
  Werkt op batterijen (wel zuinig)

BaByliss For Men E650E Neustrimmer

2 TOP STIJGER! Heel kort gezegd: Een goedkope neustrimmer die het werk perfect doet. Geen gekke innovaties, maar gewoon een apparaat die weinig kost en prima werkt. De BaByliss E650E.

Neustrimmers hoeven niet altijd super fancy te zijn. Je hoeft ‘m niet perse te gebruiken voor je wenkbrauwen of andere plekken. Je wilt gewoon een neushaartrimmer die je neus trimt. Deze trimmer pakt je neusharen gemakkelijk aan. De trimkop is rond en is bovenop het apparaat gepositioneerd. Daardoor is deze neushaartrimmer uitsluitend geschikt voor je neus- of oorharen.

De trimmer is niet heel veel langer dan een pen. Wel iets dikker. Werkt dus prima om mee in je neus te trimmen.

Top neushaartrimmer wanneer je niet veel meer wilt dan je neus trimmen.

  Lage prijs
  Klein en fijn
  Trimt je haren, trekt ze er niet uit
  Trimt je oor- en neusharen zonder dat je een stuk vel kwijt raakt
  Werkt op batterijen
  Niet multi-functioneel

Philips NT3160/10 Neustrimmer

3 Een goede derde plek voor de Philips NT3160/10 neustrimmer. In de basis is deze neushaartrimmer bijna precies hetzelfde als de Philips NT5180/15. Het grootste verschil: De bijgeleverde accessoires.

Ook de Philips NT3160 neushaartrimmer is een trimmer die een trimkop aan de zijkant van de trimmer heeft. Niet erop, maar er langs. De impact? Dan kun je deze neustrimmer ook gebruiken voor bijvoorbeeld je wenkbrauwen. Als je dat zou willen natuurlijk.

Omdat de mesjes op deze trimmer, net zoals de NT5180/15, rond zijn.. Hap je dus niet ineens met je trimmer in je vel. Plus, de haren worden afgetrimd in plaats van eruit getrokken. Niet pijnlijk dus!

Deze neushaartrimmer is goed voor een mooi prijsje. De bijgeleverde accessoires: Reisetui, 2 opzetkammen voor je wenkbrauwen (3 en 5 mm), AA batterijen.

  Mooie trimmer
  Af spoelen met water mogelijk
  Ronde mesjes, zodat je jezelf niet snijdt tijdens trimmen
  Te gebruiken als neustrimmer, oortrimmer, wenkbrauwtrimmer
  Werkt op batterijen

Philips NT5176/16 Neustrimmer

4 NIEUW! Jouw neusharen, oorharen en bakkenbaarden veilig trimmen? Dan is de NT5176 de beste keuze voor jou.

Het gave aan dit product, is dat je kunt trimmen zonder dat je bang hoeft te zijn jezelf te snijden. Door de ProtecTube-technologie van Philips zijn de mesjes namelijk afgeschermd en zijn de mesjes afgerond, zodat je jezelf geen pijn doet.

Doordat je extra scheerkammen op de neustrimmer meegeleverd krijgt, kun je ook je bakkenbaarden of wenkbrauwen trimmen van 3 tot 5 mm.

De NT5176 is te gebruiken met AA batterijen, dus je hebt niet je gehele huis vol liggen met opladers..

  Oplaadbaar
  Afspoelbaar onder de kraan
  Multifunctionele neustrimmer
  Zowel te gebruiken voor neushaar, oorhaar en bakken- & wenkbrauwen

Braun EN10 Neustrimmer

5 Deze neustrimmer doet precies wat je van ‘m verwacht. Geen gekke innovaties of multi-functioneel. Gewoon je neus trimmen. Ontdek de Braun EN10.

De neushaartrimmer is lekker klein en werkt fijn. Niet langer dan een pen, maar wel iets dikker. Door de ergonomische vorm, ligt hij fijn in de hand. Plus.. Er zitten wat bobbeltjes voor extra grip waar je je vingers moet plaatsen. Zo schiet je niet ineens uit en ben je je halve snor kwijt.

De trimmer is af te spoelen onder de kraan. Niet heel gebruikelijk bij elektrische apparaten!

Al met al een prima neustrimmer die past binnen deze top-lijst. Doet z’n werk goed en kost weinig.

  Lage prijs
  Ergonomisch en licht model
  Trimt je neusharen zonder problemen
  Werkt op batterijen
  Niet multi-functioneel

Beste Philips neustrimmer

De beste Philips neustrimmer van 2024.

Philips NT5180/15 Neustrimmer

1 Ook als we kijken naar de beste Philips Neustrimmer dan is de NT5180/15 de beste neushaartrimmer om aan te schaffen.

Neushaartrimmers zijn vaak alleen te gebruiken om je neusharen weg te halen. Maar bij de Philips NT5180 geldt dit niet. Omdat de mesjes aan de zijkant van de trimkop zitten, kun je ook o.a. je wenkbrauwen trimmen. Wel natuurlijk gebruik maken van de wenkbrauw opzetkammetjes om niet teveel lengte eraf te halen.

De mesjes van de NT5180 neushaartrimmer zijn rond als je erover heen gaat met je vinger. Belangrijk, want zo happen de mesjes niet ineens in je vel tijdens het trimmen. De haren glijden rustig tussen de mesjes, waardoor je ook niet het gevoel krijgt dat de neusharen uit je neus getrokken worden.

Deze neustrimmer wordt geleverd met een boel extra accessoires:  wenkbrauwkammen, een pincet, nagelschaartje, nagelknippertje, reisetui en AA batterijen.

  Af te spoelen onder de kraan
  Veel bijgeleverde accessoires
  Gladde trimtanden, zodat je jezelf niet pijn doet
  Te gebruiken als wenkbrauw-, oor en neushaartrimmer
  Werkt op batterijen

Philips NT3160/10 Neustrimmer

2 Voor de beste Philips neustrimmer staat de NT3160/10 op de tweede plek. De neushaartrimmer is bijna hetzelfde als de Philips NT5180/15. Het grootste verschil: De bijgeleverde accessoires.

De accessoires bij deze neushaartrimmer is als volgt: Een reisetui, 2 opzetkammen voor je wenkbrauwen (3 en 5 mm), AA batterijen. Dus geen additionele pincet of scharen.

Ook de Philips NT3160 neushaartrimmer kan je gebruiken voor je neus, oren of wenkbrauwen. Multi-functioneel dus!

Daarnaast zijn ook bij deze neustrimmer de tandjes van de trimkop rond en glad afgewerkt. Zo voorkom je lelijke sneden in je neus of oren.

Al met al een minder compleet model dan de Philips NT5180/15. Maar zeker z’n prijs waard!

  Ook een innovatief design
  Afspoelen onder de kraan mogelijk
  Ronde mesjes, zodat je jezelf niet snijdt tijdens trimmen
  Te gebruiken als oor-, wenkbrauw- en neustrimmer
  Werkt op batterijen

Philips MG3740/15 Multigroom Neustrimmer

3 Je raad het al… Ook de MG3740/15 Multigroomer staat in de top-lijst als beste Philips neustrimmer. De trimmer is een neustrimmer, baardtrimmer en tondeuse in één..

Misschien ben je niet direct op zoek naar een trimmer waar je alles mee kan scheren.. Maar nu is ‘ie in ieder geval op je pad gekomen. Met deze multigroomer kun je (vanzelfsprekend) veel plekken trimmen. Je neus, je baard, je hoofdharen, oksels.. Noem maar op.

Door de slimme technologie van Philips kun je gemakkelijk switchen tussen de trimkoppen die bijgeleverd zijn. En de trimmer werkt ook nog eens perfect. Geen gezeur met mesjes die niet goed werken of constant switchen tussen apparaten. Plus je kunt de neustrimmer / multigroomer opladen! Geen AA batterijen kopen dus.

Concluderend is deze trimmer perfect wanneer je op zoek bent naar een alles-in-één trimmer.

  Oplaadbaar
  Af te spoelen met water
  Multifunctioneel voor baard-, hoofd- en neusharen
  Geen snellaad-functie

Philips MG3730/15 Multigroom Neustrimmer

4 Ah… het kleine broertje van de MG3740. We kunnen het veel moeilijker maken dan nodig, maar de conclusie is: De MG3740 kan pre-cies hetzelfde als de MG3740 die op plek 3 staat. Het enige verschil: Deze trimmer mist de metalen precisietrimmer.

Deze multigroomer is ook zowel neustrimmer, baardtrimmer en tondeuse in één. Veel bijgeleverde trimkoppen en opzetkammen om gemakkelijk te switchen met scheren. Op te laden onder stroom, zodat je niet moeilijk hoeft te doen met batterijen.

Erg handige trimmer wanneer je alle trim-trucjes met 1 apparaat wilt doen.

  Zelfslijpende mesjes
  Mooie multigroomer
  Opladen, dus geen batterijen
  Neustrimmer, baardtrimmer, tondeuse in één
  Geen snellaad-functie

Philips MG5720/15 Multigroom Neustrimmer

5 De nummer vijf van de beste Philips neustrimmer.. De MG5720/15. Op de vijfde plek, omdat deze neustrimmer de duurste uit de lijst is. Je krijgt er wel wat voor terug, maar wat ons betreft minder belangrijk wanneer je op zoek bent naar een neushaartrimmer.

De MG5720/15 lijkt erg op de MG3740. In ieder geval qua accessoires. De multigroomer wordt geleverd met 9 verschillende opzetkammen en trimkoppen. Zowel voor precisie trimmen als neushaartrimmer. Maar ook voldoende opzetkammen om je baard of hoofdhaar te kunnen trimmen.

Het verschil met de andere multigroomers is de DualCut-technologie. Op de trimkop zitten twee lagen aan mesjes. Beide mesjes gaan over elkaar heen. Hierdoor slijpen ze zichzelf. Maar het zorgt er ook voor dat de haren gemakkelijk afgetrimd worden.

De multigroomer, die dus ook in te zetten is als neushaartrimmer, heeft een rubberen coating. Zo glijdt het apparaat niet perongeluk uit je handen tijdens het trimmen.

  Mooie trimmer
  9 verschillende opzetkammen bijgeleverd
  DualCut-Technologie voor sneller trimmen van de haren
  Te gebruiken als neushaartrimmer, baardtrimmer en tondeuse
  Geen snellaad-functie

Beste neustrimmer Top 10

De beste neustrimmers van dit moment.
Rating Neustrimmers Uniek?
1 Philips NT5180/15 Ronde trimtandjes voor veiligheid
2 Philips NT3160/10 Trimkop aan de zijkant
3 BaByliss For Men E650E Perfect voor neus trimmen
4 Philips MG3740/15 Te gebruiken als baard- en neustrimmer
5 Braun EN10 Klein en fijn
6 Philips MG3730/15 Multi-groomer
7 Philips MG5720/15 Multi-groomer
8 BaByliss Pro FX7020E Klein en goedkoop
9 Tristar TR-2587 Goedkoop
10 Wahl 9962WN Goedkoop

Gebruikersgids: Hoe moet je een neustrimmer gebruiken?

Hieronder enkele tips om het trimmen van je neusharen tot een groot succes te maken:

✓ Kies een plek uit waar je voldoende licht hebt.

✓ Bij voorkeur werken met een spiegel, zodat je je neus in kunt kijken.

✓ Maak je neus goed schoon voor het gebruiken van de neushaartrimmer

✓ Steek de trimmer niet zomaar diep in je neus. Begin vooraan de neus en werk rustig dieper je neus in.

✓ Oorharen trimmen? Pas op waar je steekt. Je kunt een stuk minder zien dan wanneer je je neus trimt.

✓ Trim niet vaker dan één keer per week. Je neusharen groeien niet zo hard.

Veelgestelde vragen over neustrimmers

Lees welke veelgestelde vragen er spelen bij andere consumenten en ontdek ons advies.

Welke neustrimmer moet ik kiezen?

De beste neustrimmer van 2024 is: de Philips NT5180. Erg makkelijk in gebruik en gaat lang mee. Lees onze koopgids voor onze top 10 neustrimmers.

 

Wat is het verschil tussen een multigroomer en neustrimmer?

Een neushaartrimmer is speciaal gemaakt om neusharen weg te trimmen, waar een multigroomer gemaakt is om (bijna) je hele lichaam te scheren. Tip: Vaak zit er een neushaar-trimstuk bij een multigroomer.

 

Hoe moet je een neustrimmer gebruiken?

De belangrijkste tips: Maak je neus goed schoon voor gebruik en werk de trimmer rustig aan je neus door. Trim niet meer dan één keer per week. Lees ons artikel voor meer tips.

 

Welke functie heeft neushaar?

Als je door je neus ademt, dan komt er naast zuurstof ook een hoop troep uit de lucht mee je neus in. De neusharen houden deze troep gedeeltelijk tegen.

En als je dan nog niet gevonden hebt wat je zoekt.. Bekijk dan eens de neustrimmer Top 10 van bol.com of de neustrimmer Top 10 van Coolblue.

Nu je toch op de website voor mannen bent.. Twijfel je of je een baard wilt? Ontdek dan de beste baardtrimmer. Of wil je er juist géén.. dan is het beste scheerapparaat iets voor jou.