Proraso Baardverzorging

Proraso is een bekend merk in de baardwereld. Het Italiaanse merk bestaat al sinds 1908. Wat destijds begon als leverancier van Pre en After Shave cream, is uitgegroeid naar een toonaangevend merk met een breed assortiment aan verzorgingsproducten. Hieronder zijn er enkele producten uitgelicht.

Proraso Baardolie

De baardoliën van Proraso zijn een absolute aanrader. De geur die de oliën hebben, is bedoeld voor echte mannen.
De Proraso baardolie verzorgt, versterkt en verzacht je baard. Zo voorkom je gespleten baardhaarpunten of uitval van je baardharen.

Er zitten verschillende baardolie-varianten in het assortiment. Ontdek ze bij bol.com!

Benieuwd waar baardolie nog meer goed voor is? Of hoe je het moet aanbrengen? Lees dan hier verder op de baardolie pagina.

Proraso Baardbalsem

De baardbalsem van Proraso kan jouw baard temmen. Iedereen weet hoe moeilijk het is om alle springende baardharen in één goede richting te krijgen. De baardbalsem verzorgt je baard, maar helpt je ook met het stylen van je baard.

De baardbalsem is niet zo dun als een aftershave. Het is een dikkere lotion die je in je baard aanbrengt. Wanneer de baardbalsem wat opgedroogd is, dan verhard je baard een beetje. Zo blijven de baardharen allemaal op de juiste plek zitten.

De Baardbalsem Azur Lime heeft een wat frisse geur. Perfect voor het mooie weer hier in Nederland (not).

Proraso Baardshampoo

Een goede shampoo is erg belangrijk voor je baard. Een normale haarshampoo is alleen niet goed genoeg. De baardharen zijn heel anders in structuur, oliën en dikte. Normale haarshampoo zorgt er alleen maar voor dat de natuurlijke oliën van je baard eruit gehaald worden.

De Proraso baardshampoo is je baard’s beste vriend(in). Niet alleen wordt de baard lekker schoon van de shampoo, maar ook verzacht de baardshampoo je baardharen.

De baardshampoo komt in verschillende geuren en maten, maar de Azur Lime is een echte aanrader! Deze is lekker fris, waardoor je goed ruikt na het douchen.

Proraso Scheerproducten

Het wordt niet aangeraden… Maar wanneer je toch je baard wilt scheren (of delen ervan), gebruik dan in ieder geval de scheerproducten van Proraso.

Omdat scheren natuurlijk de core-business is van Proraso, heeft het merk een rijkelijk assortiment aan scheerproducten. Zo is er de scheerzeep, scheerfoam, scheercrème en een aftershave wanneer je klaar bent. Ontdek de productlijn bij bol.com!

Benieuwd naar het verhaal achter het merk? Bekijk de website Proraso.com.