Apple AirPods black friday 2024

Het belangrijkste koop-festival van Nederland: Black Friday editie 2024. Eén dag waarbij je de beste elektronica deals kunt vinden voor de laagste prijzen. Maar let op: Black Friday start tegenwoordig vaak al een week eerder! Veel retailers zijn al weer begonnen met mooie korting, dus pak ook je deal voor en na 18 november.

Je bent op zoek Apple AirPods. Enorm logisch dat je de apple airpods black friday deal wilt pakken, want dan zijn de oordoppen het goedkoopste! Momenteel zijn ze al best goedkoop, dus een kleine kans dat ze héél goedkoop worden tijdens Black Friday.

De Apple Airpods black friday deals zijn begonnen:

  • De laagste prijs voor de AirPods 3 is op dit moment 198,95 euro!
  • De laagste prijs voor de AirPods Pro is op dit moment 219 euro!

Ontdek hier Black Friday deals van de grootste retailers

Black Friday 2024 is begonnen! Veel grote partijen hebben al deals beschikbaar, dus houd onderstaande pagina’s erg goed in de gaten.

width=110
width=150
width=90
width=90

Waarom Apple AirPods kopen tijdens Black Friday?

Black Friday is hét moment om de goedkoopste elektronica te kopen. Vaak wordt gezegd dat je jouw producten het goedkoopste kunt kopen tijdens Black Friday.

De elektronica-markt is voor retailers erg competitief. Weinig marge op producten door veel concurrentie. Met Black Friday staat de héle markt op z’n kop. Iedereen hanteert de laagste prijzen en iedereen beweegt met elkaar mee. Dus je kunt ervan uit gaan dat tijdens Black Friday de Apple AirPods de laagste prijs zullen hebben van 2024.

Black Friday start dit jaar pas op 26 november 2024. Maar veel winkelketens beginnen al een week van tevoren met hun Black Friday outlet. Dus de kans is groot dat ook de Apple AirPods de week vóór Black Friday extra scherp geprijsd zijn.

Specificaties AirPods

Hieronder staan nog enkele specificaties van de Apple AirPods.

Belangrijkste specificaties

Koptelefoontype In-Ear koptelefoon
Draadloos? Ja, via Bluetooth
Kleur Wit
Batterijduur 5 uur
Volume bediening Bestuurbaar met Apple
Gewicht 5 gr
Accessoires De Apple AirPods worden geleverd met een oplaadcase. De Oplaadcase heeft voor 24 uur aan stroom waar de AirPods in opgeladen kunnen worden.
Bijzonderheden 15 minuten opladen betekent 3 uur luistertijd of 1 uur bellen met de AirPods.
Heb je de AirPods voor het eerst gekoppeld met je Apple product? Dan kun je de AirPods koppelen aan al je iCloud-apparaten.

Specificaties AirPods Pro

Hieronder staan nog enkele specificaties van de Apple AirPods Pro.

Belangrijkste specificaties

Koptelefoontype In-Ear noice-cancelling koptelefoon
Draadloos? Ja, via Bluetooth 5.0
Kleur Wit
Batterijduur 24 uur (!)
Volume bediening Bestuurbaar met Apple
Gewicht 5 gr
Accessoires De Apple AirPods Pro worden geleverd met een oplaadcase. De Oplaadcase heeft voor 24 uur aan stroom waar de AirPods in opgeladen kunnen worden.
Bijzonderheden Ongelooflijk vette Airpods variant van Apple. Ze hebben echt geluisterd naar hun klanten:
Tot 24 uur luisterplezier met de Airpods Pro en geweldige noise-cancelling functionaliteit. Erg fijn als je veel onderweg bent.

Wat is Black Friday?

Laten we beginnen waar Black Friday vandaan komt: Amerika. Zoals in elk land, is Kerst een belangrijk moment om cadeaus te schenken aan vrienden en familie. Black Friday was én is in Amerika het startmoment van inkopen doen voor Kerst.

Black Friday is de dag na het feest Thanksgiving. Op Black Friday wordt er door iedereen flink cadeaus ingekocht voor Kerst.

Het Amerikaanse concept is ondertussen overgewaaid naar andere delen van de wereld. Zo is in Europa Black Friday jaar op jaar enorm gegroeid in de verkoop van producten.

Traditioneel gezien start Black Friday dus op vrijdag (26 november 2024). Maar vorig jaar startte bol.com en Coolblue al een week eerder. Dus koop ook vooral de beste deals in de week van Black Friday!

P.S. op zoek naar nog meer Apple deals? We houden ook de iPad voor je in de gaten tijdens Black Friday 2024.