iPad Black Friday 2019

Het belangrijkste koop-moment van het jaar komt er bijna aan: Black Friday. Op deze dag kun je de beste deals kopen. Zowel elektronica, persoonlijke verzorging en allerlei andere soorten producten kun je op Black Friday kopen voor de laagste prijzen.
Black Friday start meestal op vrijdag (dit jaar: 29 november 2019). Maar vorig jaar begonnen retailers zoals Coolblue, bol.com en Mediamarkt al eerder met hun aanbiedingen.

Je bent op zoek een Apple iPad. Enorm logisch dat je deze black friday deal wilt pakken, want dan is de kans groot dat de tablets in de aanbieding zijn.

Er zijn heel veel smaken tablets van Apple die je kunt kopen en kiezen. Vorig jaar was bijvoorbeeld de Apple 9.7 – 32GB flink in de sale. De meest verkochte iPad varianten die waarschijnlijk afgeprijsd worden tijdens Black Friday zijn hieronder uitgelicht.

Wij werken de iPad prijzen tijdens Black Friday 2019 bij van de belangrijkste retailers. En hoewel Black Friday nu voorbij is, was de iPad (2018) – 32 GB wel in de aanbieding in 2018 voor €329!

Ook nu worden alle onderstaande prijzen geüpdate.

Specificaties iPad 2018 – 32 GB

Hieronder staan nog enkele specificaties van de iPad 2018 32 GB.

Belangrijkste specificaties

Kleur? Spacegrijs, Rosegoud, Goud, Zilver
Schermdiagonaal  9.7 inch
Resolutie  2048×1536 (QXGA)
Besturingssysteem  iOS 11
Opslagcapaciteit 32GB
Batterijduur Gemiddeld 8,5 uur
Verbinding wel Wi-Fi, geen simkaart 3g/4g
Gewicht 469 gr
Garantie? 1 jaar
Accessoires Komt met een oplader. 
Bijzonderheden Bij webbrowsen heeft het apparaat zo’n 8,5 uur accu.
Er zit een front- én achtercamera op. Plus vingerafdrukscanner.
Let tevens wel op: je kunt geen simkaart plaatsen van je provider om 3g/4g internet op het apparaat in te regelen. Uitsluitend te verbinden met Wi-Fi.

Specificaties iPad (9.7) 2017 – 32GB

Hieronder staan nog enkele specificaties van de iPad 2017 32 GB.

Belangrijkste specificaties

Kleur? Spacegrijs, Goud, Zilver
Schermdiagonaal  9.7 inch
Resolutie  2048×1536 (QXGA)
Besturingssysteem  iOS 11
Opslagcapaciteit 32GB
Batterijduur Gemiddeld 8,5 uur
Verbinding wel Wi-Fi, geen simkaart 3g/4g
Gewicht 469 gr
Garantie? 1 jaar
Accessoires Komt met een oplader. 
Bijzonderheden De 9.7 variant uit 2017 heeft dezelfde specificaties als degene uit 2018. Maar dan een ouder model.. En wat goedkoper.

Specificaties iPad (10.5) 2017 – 64GB

Hieronder staan nog enkele specificaties van de iPad 2017 64 GB.

Belangrijkste specificaties

Kleur? Spacegrijs, Rosegoud, Goud, Zilver
Schermdiagonaal  10.5 inch
Resolutie  2224×1668
Besturingssysteem  iOS 10
Opslagcapaciteit 64GB
Verbinding wel Wi-Fi, geen simkaart 3g/4g
Gewicht 469 gr
Garantie? 1 jaar
Accessoires Komt met een oplader. 
Bijzonderheden Deze Apple iPad Pro uit 2017 heeft een schermafmeting van 10.5 inch. De opslagcapaciteit is een stukje hoger, namelijk 64GB.
Let wel op dat je geen simkaart in het apparaat kunt plaatsen waarbij je 3g/4g internetverbinding kunt krijgen via je provider. Wel kun je gewoon met Wi-Fi op internet.

Waarom Apple iPad kopen tijdens Black Friday?

Black Friday is hét moment om je aankopen te doen die je nog wilt doen in het jaar. Dit deal-moment staat erom bekend om de scherpste prijzen te hebben van het jaar.

Heel retail staat op z’n kop tijdens Black Friday. Consumenten verwachten tegenwoordig steeds lagere prijzen. Zulke lage prijzen kunnen niet het hele jaar beschikbaar zijn.. Want dan ga je als verkoper failliet. Maar tijdens Black Friday openen de grootste retailers in Nederland en België de deuren om met lage prijzen te komen. Je kunt er vanuit gaan dat het kopen van een iPad in 2019 het goedkoopste zal zijn tijdens Black Friday. Niet elk type zal in de aanbieding zijn, maar er zal er zeker ééntje uitspringen.

Black Friday start normaal gezien pas op 29 november 2019. Maar veel winkels beginnen al een week van tevoren met hun Black Friday verkoop. Dus grote kans dat je je iPad kunt kopen in de week vóór Black Friday.

Wat is Black Friday?

Black Friday komt (natuurlijk) uit Amerika. Deze dag is in het leven geroepen om alle kerst aankopen te doen en dus je Kerst Cadeautjes in huis te halen. De dag valt standaard op vrijdag, de dag na Thanksgiving.

Amerika is vaak een voorloper op retailmomenten. Maar ook China komt tegenwoordig steeds vaker met leuke momenten om cadeaus te kopen, denk aan Singles Day.
Er is in ieder geval geen ontkomen meer aan: Black Friday is ondertussen overgewaaid naar Europa. Dus ook voor ons geldt dat je erg scherpe aanbiedingen hebt tijdens deze dag.

Normaliter start Black Friday dus op vrijdag (29 november 2019). Maar vorig jaar startte bol.com en Coolblue al een week eerder. Dus koop ook vooral de beste deals in de week vóór of van Black Friday!