Trends zijn trends. Ze komen en gaan. En soms zijn deze trends gewoon een beetje ‘anders’.

De afgelopen jaren zien we steeds meer trends rondom baarden verschijnen. Enorm leuk, als je er van houdt.

Ik hoorde pas iemand zeggen: “Baarden zijn de meisjesharen voor mannen.” Je kunt je voorstellen dat ik niet helemaal begreep wat diegene ermee bedoelde. Maar het kwam dus neer op het volgende:
Waar meisjesharen vaak gevlochten worden, kun je met baarden ook veel geks doen.

Trends komen uit het niets opzetten…  En voor baarden zijn er zo nu en dan ook wat leuke dingen te vinden. Maar de trend voor baard kerstballen, dat is iets geks en geweldigs tegelijk!

Ik bedoel… versiering?! VOOR JE BAARD?! enorm vet tijdens Kerst, Oud & Nieuw of op een doodnormale donderdag.

Baard Kerstballen kopen

“Waar haal je deze wonder-artikelen?” hoor ik je zeggen. Hele goede vraag. Er zijn verschillende type baard kerstballen. Deze kun je eigenlijk kopen bij verschillende retailers. Denk aan hier of in het Kerst assortiment bij bol.com.

Waarschuwing

Hoewel kerstballen voor je baard allemaal leuk en aardig lijkt, zitten er ook wat risico’s aan het vol knallen van je baard met versiersels.

Artsen waarschuwen namelijk dat je je baard kunt beschadigen als je niet zorgvuldig met baard kerstballen in je baard om gaat. Wanneer je bijvoorbeeld hard trekt aan de baard kerstballen, dan kunnen je haarzakjes schade oplopen. Zo kun je bijvoorbeeld last krijgen van ontstekingen, vallen je baardharen uit en kunnen deze minder snel terug groeien door de beschadigde haarzakjes.

Kies dus baard kerstballen uit die niet te zwaar zijn. Draag de kerstballen niet veel en lang, zodat je je baardharen minder stress geeft.

Als je toch echt je baardharen leuk wilt versieren, dan kun je altijd baard glitters in je baard doen. Zo zie je er alsnog feestelijk uit voor de feestdagen!

Kerstbaard

Om nog wat inspiratie op te doen… Hier wat mannen die hun baard kerstballen rocken.

baard kerstballen

© metrotime.be

kerstballen baard

© flair.be

baard kerstballen versiering

© stylecowboys.nl