Baard Schort Kopen

Mannen moeten scheren of trimmen. Bij scheren maak je niet zo’n troep.. Maar als je moet trimmen? Dan vliegen de baardharen om je oren! Je hele wasbak ligt onder de haren, de baardharen liggen op de grond dus je loopt er doorheen, je moet constant baardharen van je shirt vegen…

Je hebt er baardtrimmers tussen zitten die een speciaal opvangbakje hebben om je baardharen naar binnen te zuigen. Ideaal, maar dan moet je weer een nieuwe baardtrimmer aanschaffen.

Daarom is er een oplossing gevonden voor al jouw baardproblemen: Een baard schort! Jawel, je hoort het goed. Een schort voor je baard, ook wel baard cape of beard bib genoemd, hang je om je nek zodat je je baardharen netjes opvangt. En dat voor thuis in plaats van bij de kapper.

Meer voordelen heb je niet nodig om een keuze te maken. Ontdek het beste baard schort hieronder!

Beste baard schort

Beste baard schort top 3 van 2019.

Beard Bib – Baard schort – Zwart

1 Wanneer we kijken naar een baard schort, dan is dit schort één van de eerste die er echt uit springt. Een mooie en lange baard cape die erg handig is.

Dit baardschort, of beard bib, kun je met zuignappen aan je spiegel hangen. De zuignappen kun je op een bepaalde hoogte plakken. Vervolgens kun je deze baard cape aan de zuignapjes hangen, zodat de baardharen netjes in het schort vallen.

Deze beard bib komt in het zwart. Handig als je al die haren niet wilt zien!

  Mooi prijsje
  Strak design
  Met zuignappen aan je spiegel te hangen
  Zwarte cape is geen handige kleur waar je baardharen in vallen

Beard Bib – Scheer cape – Wit

2 Op de tweede plek komt deze beard bib scheer cape. Wat het meeste opvalt aan dit baard schort, is de kleur. Omdat het schort wit is, kun je heel gemakkelijk je baardharen in je schort zien vallen. Zo kun je je baardharen netjes in de gaten houden en weggooien als je klaar bent!

Ook deze beard bib kun je met zuignapjes aan je spiegel hangen. De zuignappen zitten niet vast aan de cape. Het voordeel: zo kun je eerst de zuignappen op de juiste plek hangen, zodat je je baard cape vervolgens aan de spiegel kan hangen.

  Goedkoop schort
  Met zuignappen aan je spiegel te hangen
  Schort is in wit, waardoor je je baardharen in de gaten kunt houden

Beard cape – Baard schort – Zwart

3 Op nummer drie staat deze baard cape bij bol.com. De baard cape komt in het zwart.

Net zoals de nummer 1 en 2 kun je deze baard cape op je spiegel plakken met zuignappen. Het grootste verschil is: de zuignappen zitten vast aan het baard schort. Geen erg negatief punt, maar wel vervelend als die zuignappen door je baardharen gesleept worden.

De reviews laten zien dat het product een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben.

  Lage prijs
  Zuignappen plakken makkelijk aan spiegel
  Zwarte cape is geen handige kleur waar je baardharen in vallen

Niet het baard schort kunnen vinden die je zoekt? Bekijk dan eens het baard cape-assortiment van bol.com.