Sonos One black friday 2020

Het belangrijkste koop-festival van Nederland: Black Friday. Eén dag waarbij je de beste elektronica deals kunt vinden voor de laagste prijzen. Maar let op: Black Friday start tegenwoordig vaak al een week eerder! Veel retailers zijn al begonnen met korting, dus pak ook je deal voor en na 27 november.

Je bent op zoek één van de beste smart speakers uit 2020: Sonos One. Enorm logisch dat je de Sonos One black friday deal wilt pakken, want dan is de smart speaker het goedkoopste!

De Sonos One black friday deals zijn begonnen: De laagste prijs is op dit moment 166 euro! Ze waren in 2020 €165.00 per stuk bij de grootste retailers. Maar ook nu worden de speaker prijzen geüpdatet.

Ontdek hier Black Friday deals van de grootste retailers

Black Friday 2020 is begonnen! Veel grote partijen hebben al deals beschikbaar, dus houd onderstaande pagina’s erg goed in de gaten.

width=110
width=150
width=90
width=90

Specificaties Sonos One

Hieronder staan nog enkele specificaties van de Sonos One.

Belangrijkste specificaties

Speakertype Smart speaker
Draadloos? Ja, via Wi-Fi en niet Bluetooth
Kleur Zwart
Batterijduur Geen. Niet draadloos te gebruiken
Volume bediening Bestuurbaar met telefoon en volume-functies op de bovenkant
Gewicht 1850 gr
Accessoires Er wordt geen accessoire geleverd bij de speaker
Bijzonderheden Te connecten met je hele Sonos smart home installatie. Te gebruiken met voice control.
Onder andere direct te koppelen aan je TV of smartphone voor bijvoorbeeld Spotify.

Waarom de Sonos One kopen tijdens Black Friday?

Black Friday is hét moment om de goedkoopste elektronica te kopen. Vaak wordt gezegd dat je jouw producten het goedkoopste kunt kopen tijdens Black Friday.

De elektronica-markt is voor retailers erg competitief. Weinig marge op producten door veel concurrentie. Met Black Friday staat de héle markt op z’n kop. Iedereen hanteert de laagste prijzen en iedereen beweegt met elkaar mee. Je kunt er vanuit gaan dat deze smart speakers tijdens Black Friday het goedkoopste zijn in 2020.

Black Friday start traditioneel pas op 27 november 2020. Maar veel winkelketens beginnen al een week van tevoren met hun Black Friday outlet. Dus de kans is groot dat ook de Sonos One de week vóór Black Friday extra scherp geprijsd is.

Wat is Black Friday?

Laten we beginnen waar Black Friday vandaan komt: Amerika. Zoals in elk land, is Kerst een belangrijk moment om cadeaus te schenken aan vrienden en familie. Black Friday was én is in Amerika het startmoment van inkopen doen voor Kerst.

Black Friday is de dag na het feest Thanksgiving. Op Black Friday wordt er door iedereen flink cadeaus ingekocht voor Kerst.

Het Amerikaanse concept is ondertussen overgewaaid naar andere delen van de wereld. Zo is in Europa Black Friday jaar op jaar enorm gegroeid in de verkoop van producten.

Traditioneel gezien start Black Friday dus op vrijdag (27 november 2020). Maar vorig jaar startte bol.com en Coolblue al een week eerder. Dus koop ook vooral de beste deals in de week van Black Friday!

P.S. op zoek naar nog meer muziek deals? We houden ook de JBL Flip 3 voor je in de gaten tijdens Black Friday 2020.