Black Friday aanbiedingen voor mannen

Black Friday aanbiedingen voor mannen! Waar we bij Mannenmetbaard.nl voornamelijk advies geven over baarden en scheren, maken we nu een uitstapje naar jouw lifestyle-artikelen. Want elke man verdiend een scherpe deal, en deze deals kun je pakken tijdens Black Friday. Ontdek de vetste producten tegen de beste prijzen.

Black Friday: Scherpste deals bij de grootste retailers

Apple airpods

Apple Airpods 3: Black Friday deal

Gemak bij het luisteren van muziek is erg belangrijk. En voor alle Apple fans: de Apple Airpods 3 doen af en toe mee als deal tijdens Black Friday. Benieuwd naar deze state-of-the-art in-ear koptelefoons? Ontdek ze hier.

→ Verder lezen
ipad

iPad Black Friday: Beste tablet voor onderweg

Nog meer goed content voor Apple fans! Ben je geinteresseerd in een nieuwe tablet? Voor jezelf of voor een ander? Bekijk eens deze smaakvolle Apple iPad producten. Wij hebben de beste iPad’s op een rijtje gezet. Ontdek de scherpste deal.

→ Verder lezen
sony wh1000xm3

Sony WH-1000XM3 Black Friday: Beste koptelefoon 2020

Een van mijn persoonlijke favorieten: De Sony WH-1000XM3. Een ongelooflijke high-end koptelefoon met alle toeters en bellen erop. Noise cancelling, ge-wel-dige geluidskwaliteit en prettig op je hoofd. Ontdek de Sony WH-1000XM3 tijdens Black Friday.

→ Verder lezen
sonos one

Sonos One Black Friday: Smart speaker

De smart speaker is enorm in opkomst. En daar speelt Sonos enorm goed op in met de Sonos One. Niet draadloos, maar wel te koppelen aan je smart home installatie. Echt een geweldig cadeau voor jezelf! Ontdek of de Sonos One in de aanbieding is met Black Friday.

→ Verder lezen
google home mini

Google Home Mini Black Friday: Klein maar fijn

Google speelt ook maar al te graag in op de trend rondom smart producten. Daarbij hebben ze voor jou een kleine butler gemaakt: De Google Home Mini! Te gebruiken met stemaansturing, waardoor je niet meer van je stoel af hoeft te komen. Ontdek de deal.

→ Verder lezen
JBL charge 4

JBL Charge 4 Black Friday: High-end speaker

JBL houdt wel van een feestje. Ze maken geweldige speakers die helemaal ingericht zijn op de gebruiker. Zo ook de Charge 4, die spatwater dicht is en tot 20 uur muziek kan rammen zonder op te laden. Ontdek of JBL ook van een feestje houdt tijdens Black Friday..

→ Verder lezen
JBL flip 3

JBL Flip 3 Black Friday: Bluetooth speaker

De JBL flip serie is het kleine broertje van de Charge serie. Een kleinere speaker, makkelijker mee te nemen en gemakkelijk te koppelen aan je telefoon. Leuk voor thuis of voor onderweg. Bekijk de deal hier en ontdek of JBL mee doet met Black Friday.

→ Verder lezen
roomba_j7_plus_1

iRobot Roomba J7+

De iRobot Roomba J7+ is de nieuwste generatie robotstofzuigers van iRobot. Perfect voor het schoonhouden van je vloeren en dankzij het automatische ledigen systeem kan deze sotfzuigerrobot nog langer doorwerken zonder jouw tussenkomst. Bekijk hier waarom deze robotstofzuiger als beste uit de test komt voor 2022.

→ Verder lezen