Red Dead Redemption 2 black friday 2020

Het belangrijkste koop-festival van Nederland: Black Friday. Eén dag waarbij je de beste deals kunt kopen voor de laagste prijzen. Maar let op: Black Friday start bij de meeste grote partijen al een week eerder! Veel retailers zijn al begonnen met korting, dus pak ook je deal voor en na 27 november.

Je bent op zoek naar Red Dead Redemption 2. Snappen we, want de game is fresh en je wilt de beste deal slaan.

Wij werken de Red Dead Redemption 2 prijzen voor én tijdens Black Friday 2020 bij van de belangrijkste retailers.

De Red Dead Redemption 2 black friday deals zijn voorbij. Ze waren in 2019 €29.99 per stuk bij de grootste retailers. Maar ook nu worden de games prijzen geüpdatet.

Red Dead Redemption 2 black friday

Red Dead Redemption 2 – PS4 – Normale editie

width=110 €29.99
width=150 €59.99
width=90 €24.99
width=90 €41.00

red dead redemption 2 black friday

Red Dead Redemption 2 – PC – Normale editie

width=110 €54.99

Ontdek hier Black Friday deals van de grootste retailers

Black Friday 2020 is begonnen! Veel grote partijen hebben al deals beschikbaar, dus houd onderstaande pagina’s erg goed in de gaten.

width=110
width=150
width=90
width=90

Waarom Red Dead Redemption 2 kopen tijdens Black Friday?

Black Friday is hét moment om je spullen goedkoop te scoren. Tegenwoordig is niet Black Friday niet alleen een Elektronica-feestje, maar ook voor andere partijen!

Heel de retailmarkt werkt naar dit moment toe. Maar we zien ook de Hoogvliet, Aldi, C&A en telefoonprovider-partijen stunten tijdens Black Friday. En omdat deze dag niet alleen draait om je audio-producten of vette tv’s, kun je ook games verwachten zoals Red Dead Redemption 2 black friday.

Black Friday start traditioneel pas op 27 november 2020. Maar veel winkelketens starten al een tijdje vóór Black Friday zelf. Houd de prijzen in de gaten, want er bestaat een kans dat Red Dead Redemption 2 in de aanbieding gaat.

Wat is Black Friday?

Laten we beginnen waar Black Friday vandaan komt: Amerika. Zoals in elk land, is Kerst een belangrijk moment om cadeaus te schenken aan vrienden en familie. Black Friday was én is in Amerika het startmoment van inkopen doen voor Kerst.

Black Friday is de dag na het feest Thanksgiving. Op Black Friday wordt er door iedereen flink cadeaus ingekocht voor Kerst.

En net met veel andere dingen, waait een feestdag zoals Black Friday over van Amerika naar Europa. En daarom zien we dus dat er jaar-op-jaar steeds meer consumenten wachten rond Black Friday om hun dealtje te slaan.

Traditioneel gezien start Black Friday dus op vrijdag (27 november 2020). Maar we zien al dat retailers gestart zijn in de week van Black Friday, zo ook in 2020!