Samsung Galaxy S8 black friday 2020

Het is zo ver. Het belangrijkste koop-festival van Nederland: Black Friday. Eén dag waarbij je de beste Elektronica-deals kunt kopen voor de laagste prijzen. Belangrijk voor jou om te weten dat heel Nederland eigenlijk al start met scherpe deals vóórdat het echt Black Friday 27 november is. Veel retailers zijn al begonnen met korting, dus pak ook je deal voor en na 27 november.

Je bent op zoek naar Samsung Galaxy S8. Logisch! Ouder model, dus die gaat waarschijnlijk wel in de aanbieding.

Wij werken de Samsung Galax7 S8 prijzen vóór, tijdens en ná Black Friday 2020 bij van de belangrijkste retailers. Maar ook nu worden alle onderstaande prijzen geüpdate.

Hoewel Black Friday nu voorbij is, was de Samsung Galaxy S8 wel in de aanbieding tijdens Black Friday 2018 voor €399!

samsung galaxy s8 black friday

Samsung Galaxy S8 – 64GB

width=110 €440.00
width=150 €449.00
width=90 €399.00
width=90 €479.00

samsung galaxy s8 black friday

Samsung Galaxy S8 Plus – 64GB

width=110 €539.00
width=150 €539.00
width=90 €519.00
width=90 €517.00

Waarom Samsung Galaxy S8 kopen tijdens Black Friday?

Black Friday is hét moment om je spullen goedkoop te scoren. Tegenwoordig is niet Black Friday niet alleen een Elektronica-feestje, maar ook voor andere partijen!

Heel de retailmarkt werkt naar dit moment toe. Maar we zien ook de Hoogvliet, Aldi, C&A en telefoonprovider-partijen stunten tijdens Black Friday. Van kleding tot games tot telefonie. Alles gaat in de aanbieding, zodat de klant flink kan inkopen.

En zo werkt dat ook met de Samsung Galaxy S8. Grote kans dat zo’n product in de aanbieding komt. De Samsung Galaxy S8 is alweer het oudere model, dus vaak zie je dat het oudere model flink in de aanbieding kan zijn tijdens retailmomenten.

Black Friday start traditioneel pas op 27 november 2020. We zien echter al in de eerste week van Black Friday erg veel communicatie rondom de campagne. Veel retailers zijn al gestart met de deals, dus profiteer er van!

Wat is Black Friday?

Natuurlijk komt zo’n fenomeen als Black Friday uit.. Amerika. Zoals in elk land, is Kerst een belangrijk moment om cadeaus te schenken aan vrienden en familie. Black Friday was én is in Amerika het startmoment van inkopen doen voor Kerst.

Black Friday is de dag na het feest Thanksgiving. Op Black Friday wordt er door iedereen flink cadeaus ingekocht voor Kerst.

Amerika is vaak de starter van trends. In Azië zien we wel een flinke trend opkomen met Singles Day, maar Black Friday spant de kroon. De adoptie van het retailmoment is erg hoog in Europa; jaar-op-jaar stijgt de groei in aankopen op deze dag.

Traditioneel gezien start Black Friday dus op vrijdag (27 november 2020). Maar we zien al dat retailers gestart zijn in de week van Black Friday, zo ook in 2020!