Sony WH-1000XM3 black friday 2020

Het belangrijkste koop-festival van Nederland: Black Friday. Eén dag waarbij je de beste elektronica deals kunt vinden voor de laagste prijzen. Maar let op: Black Friday start tegenwoordig vaak al een week eerder! Veel retailers zijn al begonnen met korting, dus pak ook je deal voor en na 27 november.

Je bent op zoek naar de beste koptelefoon van 2020: Sony WH-1000XM3. Enorm logisch dat je de Sony wh 1000xm3 black friday deal wilt pakken, want dan is de koptelefoon het goedkoopste!

De Sony WH-1000XM3 waren in 2019 €242.00 per stuk bij de grootste retailers tijdens Black Friday.

De Black Friday deals 2020 zijn begonnen! De Sony WH-1000XM3 is nu in de aanbieding voor €199.00 per stuk bij de grootste retailers.

Ontdek hier Black Friday deals van de grootste retailers

Black Friday 2020 is begonnen! Veel grote partijen hebben al deals beschikbaar, dus houd onderstaande pagina’s erg goed in de gaten.

width=110
width=150
width=90
width=90

Specificaties Sony WH-1000XM3

Hieronder staan nog enkele specificaties van de Sony WH-1000XM3.

Belangrijkste specificaties

Koptelefoontype Over-ear koptelefoon
Draadloos? Ja, via Bluetooth
Kleur Zwart
Batterijduur Tot 38 uur!
Volume bediening Bestuurbaar met telefoon en swipe-functies op koptelefoon
Gewicht 799 gr
Accessoires De Sony WH-1000XM3 worden geleverd met een draagetui, vliegtuigadapter, audiokabel en USB-C kabel.
Bijzonderheden Sublieme noisecancelling functie op de koptelefoon. Swipe-functies op de buitenkant om volume te regelen en playlist te beheren.
Enorm unieke en beste koptelefoon van dit moment.

Waarom Sony WH-1000Xm3 kopen tijdens Black Friday?

Black Friday is hét moment om de goedkoopste elektronica te kopen. Vaak wordt gezegd dat je jouw producten het goedkoopste kunt kopen tijdens Black Friday.

De elektronica-markt is voor retailers erg competitief. Weinig marge op producten door veel concurrentie. Met Black Friday staat de héle markt op z’n kop. Iedereen hanteert de laagste prijzen en iedereen beweegt met elkaar mee. Hoewel de koptelefoons in maart 2020 al enorm goedkoop geprijsd waren, kun je er vanuit gaan dat de headphones tijdens Black Friday het goedkoopste zijn in 2020.

Black Friday start traditioneel pas op 27 november 2020. Maar veel winkelketens beginnen al een week van tevoren met hun Black Friday outlet. Dus de kans is groot dat ook de Sony WH-1000Xm3 de week vóór Black Friday extra scherp geprijsd is.

Wat is Black Friday?

Laten we beginnen waar Black Friday vandaan komt: Amerika. Zoals in elk land, is Kerst een belangrijk moment om cadeaus te schenken aan vrienden en familie. Black Friday was én is in Amerika het startmoment van inkopen doen voor Kerst.

Black Friday is de dag na het feest Thanksgiving. Op Black Friday wordt er door iedereen flink cadeaus ingekocht voor Kerst.

Het Amerikaanse concept is ondertussen overgewaaid naar andere delen van de wereld. Zo is in Europa Black Friday jaar op jaar enorm gegroeid in de verkoop van producten.

Traditioneel gezien start Black Friday dus op vrijdag (27 november 2020). Maar vorig jaar startte bol.com en Coolblue al een week eerder. Dus koop ook vooral de beste deals in de week van Black Friday!

P.S. op zoek naar nog meer muziek deals? We houden ook de Apple Airpods voor je in de gaten tijdens Black Friday 2020.