sinterklaas kado

Sinterklaas kadotips voor de man met een baard

Omdat Sinterklaas avond breed gevierd wordt, willen we ook degene die alleen in doen en laten nog jeugdig zijn niet vergeten. Ben jij op zoek naar een geschikt kado voor een man met een baard? Baardolie, baardbalsem, een nieuwe kam of zelfs een gloednieuwe baardtrimmer? We geven hier een selectie aan perfecte Sinterklaas kadotips voor 2021.

Om in één keer klaar te zijn kun je overwegen om een complete baardverzorging set kado te doen. In de meeste baardsets zitten een hoop baardproducten waar de cadeau-ontvanger héél blij van wordt. Denk aan speciale baardolie of baardbalsem en uiteraard een hoog kwalitatieve baardkam.

De baard van Sinterklaas

We wachten het nog even in spanning af, maar hopelijk komt de Goedheiligman ook dit jaar weer naar ons land. Of hij met of zonder mondmasker op de boot zit weten we nog niet, maar wat zeker is, is dat hij nog steeds is voorzien van de bekende volle witte baard.

Ga je binnenkort als hulp Sinterklaas aan de slag, maar is het jou nog niet gelukt om eenzelfde imposante witte baard te laten groeien? Kies dan voor een volledige Sinterklaas pruik en baard set. Voor degene die qua vorm en lengte wel kunnen voldoen aan het plaatje maar nog niet de wijze witte kleur hebben, is er uiteraard nog de mogelijkheid om de baard te verven.

Materiaal Sinterklaas baard

Belangrijk om te weten is dat Sinterklaas baarden gemaakt worden van verschillende soorten materiaal. Het materiaal dat gebruikt wordt, bepaald ook meteen de kwaliteit van de baard.

Buffel of Yak haar
De kwaliteit Sinterklaas baarden zijn gemaakt van buffel of yak haar. De haren zijn perfect te gebruiken voor baarden door de lengte en kleur. Daarnaast zijn deze haren erg duurzaam, want de baard kan een hele tijd mee door de kwaliteit van de haren.

Kanekalon haar
Voor degenen die niet weten wat kanekalon is: het is een materiaal waarbij er gebruik gemaakt is van organische stoffen, zoals zeewier. Daardoor wordt kanekalon erg vaak gebruikt voor het maken van pruiken.
Doordat er organische stoffen in de haren zitten, blijft de baard jaren langer goed dan overige synthetische baarden.

Synthetische baard
Een Sinterklaas baard van synthetisch (lees: niet-organisch) materiaal is ook een baard die je kunt kopen. Deze baarden zijn vaak goedkoper en blijven minder lang goed. Deze soort baard is wel perfect voor een avond stappen met een Sinterklaas baard op je gezicht.

Ben je meer van het uitzoeken en inpakken van leuke geschenken? Lees dan verder voor onze Sinterklaas kadotips!

Kadotip #1: Goedkope baardtrimmer

Remington B5 MB5000 baardtrimmerRemington heeft sinds kort een nieuw instap-model ontwikkeld: De MB5000.

Het unieke aan deze trimmer vs de overige baardtrimmers in het Remington-assortiment, is het materiaal wat gebruikt is. Het heeft een carbon-look met een rubberen schel, waardoor het apparaat niet heel plastic-achtig aanvoelt. De trimmer wordt geleverd met één opzetkam. Daardoor kun je trimmen van 0,4 tot 18 mm.

Een uitstekende keus als betaalbaar kado voor Sinterklaas!

  Prima baardtrimmer
  Lekker goedkoop, dus erg interessant
 1 uur gebruiken, 2 uur opladen

Te koop bij:

width=110
width=150
width=90
width=90
width=90

Kadotip #2: Proraso baardolie

Proraso Baardolie Proraso is een bekend en gevestigd merk in baard-land. Ze leveren alle producten voor jouw baardverzorging; van olie tot aan snorrenwax. Ook met deze olie heeft Proraso de plank niet misgeslagen. De Proraso Baardolie temt, verzorgt en verzacht je baardharen.

De geur van deze olie is een echte mannengeur. Het heeft een heel houterig geuraccent wat een groot gedeelte van de dag bij je blijft hangen. Super dus om dat mannelijke van jouw baard te onderstrepen.

Deze specifieke Proraso Baardolie wordt bij bol.com gecategoriseerd als ‘scheerolie’, maar niets is minder waar. Op de verpakking staat mooi ‘baardolie’.

Toch meer fan van van een frisse geur? Check dan de olie van Proraso met Limoengeur. Of ontdek het baardpakket van Proraso.

 Goedkoper dan de meeste flesjes
 Betrouwbaar en gevestigd merk
 Ruikt erg mannelijk
 Baard wordt er lekker zacht van

Te koop bij:

width=110
width=90

Kadotip #3: Guardenza baardborstel

Guardenza baardborstel

De baardborstel van Guardenza staat voor Mannenmetbaard.nl op nummer één in de lijst. Dit komt door het materiaal van de borstel en de grootte van de borstel. Guardenza is een bekend merk in baard-land. Ze leveren allerlei producten voor baardverzorging. De baardborstel van Guardenza is één van de fijnste baardborstels om in huis te hebben.

De borstel is gemaakt van bamboe. In de bamboe staan wilde zwijn haren, klaar om jouw baard aan te pakken. Belangrijke kantopmerking: De borstel zelf heeft wel een sterke geur. Logisch, omdat het ook levende haren zijn geweest. Daar moet je wel van houden.

Door de grootte van de borstel en de lengte van de haren op de borstel, is deze geschikt voor de korte baard, middelgrote baard en lange baard.

Guardenza heeft ook een baardkam variant te koop die er goed bij past, check hier.

 Betrouwbaar en gevestigd merk
 Anti-slip grip voor optimaal borstelen
 100% wilde zwijn haren, voor goede verdeling van olie in de baard
 De borstel heeft een aanwezige geur

Te koop bij:

width=110

Kadotip #4: A-LABEL Waterdichte Baard Schort

Met dit waterdichte baard schort van A-LABEL is het opruimen van de baardharen na het trimmen of knippen een fluitje van een cent. Je bevestigd het schort eenvoudig met dezuignappen vast aan je spiegel, doet het schort om je nek en begint met scheren of trimmen.

Gooi na het trimmen of scheren gemakkelijk alle haartjes in de prullenbak. Tijdens het scheren kan je eventueel ook een pauze inlassen. Haal hiervoor het schort van je nek af en hang de deze ook aan de haakjes. Dit product komt inclusief een superbeard opbergzak en 2 enorm sterke zuignappen!

Eenvoudig vast te maken dankzij de zuignappen
Geen rommel meer in de badkamer
Makkelijk leeg te gooien na het trimmen van de baard

Te koop bij:

width=110

Kadotip #5: Kinderboek: Mijn papa heeft een baard

Mijn papa heeft een baard – en andere verhalen is heerlijk, leuk, leerzaam en een must voor iedere ouder met een kind <10 jaar (ook volwassenen voelen zich even weer kind bij het lezen van dit boek). Het is een prentenboek met liefdevolle gedichtjes, verhaaltjes met moraaltjes en prachtige illustraties.

Natasha van den Brand Horninge wil met haar lieve versjes die stuk voor stuk warmte uit ademen kindjes een lach op hun gezicht toveren, maar ze wilt ze ook iets meegeven. Op een luchtige en grappige manier zitten de verhaaltjes vol met lessen over van jezelf houden en van de mensen om je heen. En met haar lichtvoetige schrijfwijze maakt ze ‘zware’ onderwerpen juist heel gewoon.

Te koop bij:

width=90