Remington MB4045 Baardtrimmer Review

Je wilt natuurlijk een verzorgde baard dragen. Daar heb je verschillende tools voor nodig zoals baardolie, baardshampoo en een baard kam. Maar een baardtrimmer is ook enorm belangrijk om je baard netjes te houden!

Zelf heb ik verschillende baardtrimmers in mijn bezit, waaronder deze Remington trimmer. Het leek me dus een goed idee om je te helpen in je zoektocht naar een trimmer. Lees hieronder de uitgebreide review over de Remington MB4045 baardtrimmer.

Remington MB4045

De Baardtrimmer zelf..

We beginnen bij het belangrijkste: de baardtrimmer. In de trimmer zit een soort bocht, wat eerlijk gezegd best fijn scheert. Hij buigt als het ware naar je gezicht toe. De trimmer voelt ook best licht aan, waardoor het makkelijk te gebruiken is.

Eenmaal getest, kom je achter verschillende dingen:

  • De trimmer maakt een enorme bende. De baardharen schieten overal heen.. Daarom heb ik in ieder geval een Beard Bib scheercape gekocht om de zooi te vermijden.
  • Er komt wel een lawaai uit de trimmer.
  • De trimkop werkt niet goed mee.. Wanneer je een langere baard hebt, heeft de kop moeite om je baardharen er doorheen te laten werken.
  • De lengte waarmee je kunt trimmen is geweldig. Niet vaak een baardtrimmer gevonden die mijn lengte baard aan kon.
  • Het lukt niet om de baardtrimmer op te laden én te gebruiken. Niet heel erg voor mij, maar wel belangrijk om te melden.

De trimmer wordt geleverd met drie verschillende trimkoppen. Eén kleine trimkop waarbij je de trimmer kunt per 0,5 mm kunt  verstellen, van 0,5 tot 5 mm. Daarnaast zit er nog een trimkop bij van ongeveer 6 mm en eentje met een lengte van zo’n 10 mm.

Remington MB4045 Baardtrimmer

Volledige baardtrimmer set

Wat me opvalt bij de Remington MB4045 is dat je niet alleen maar een baardtrimmer koopt. Je krijgt er namelijk een heel baardverzorging set bij. Dit is best uniek als je kijkt in de baardtrimmer-markt. Want vaak koop je uitsluitend een baardtrimmer. Nu zitten er verscheidene attributen bij die je helpen een baard te kunnen verzorgen.

Hieronder is de baardtrimmer set opgesplitst in alle onderdelen die bij de trimmer zitten.

Advies Remington MB4045

Er zijn drie pijlers waarop ik de bevindingen heb toegespitst en mijn advies over heb uitgebracht.

Attributen bij de trimmer

  De baardtrimmer wordt geleverd met een oplader.
  Er zitten drie trimkoppen bij voor verschillende lengtes: 0,5 mm tot 10 mm trimkoppen.
  Bij de baardtrimmer zit een erg fijne baardborstel.
  Er wordt ook een goede baardschaar bij geleverd.

Kwaliteit van het trimmen

  Je kunt tot maar liefst 35 mm trimmen met deze baardtrimmer!
  Er zit nog een precisietrimmer op de achterkant die je open kunt klappen, voor bijvoorbeeld snor of nek.
  De baardtrimmer maakt een bende en best een lawaai.
  Heb je een wat langere baard? Dan heeft de trimmer meer moeite om de haren door de trimkop heen te werken.
  Geen mogelijkheid om tegelijkertijd te trimmen en op te laden.

Prijs

  De prijs van de Remington MB4045 is relatief laag ten opzichte van andere baardtrimmers in de markt.

Advies

Voor de geleverde baardschaar, baardborstel én voor de mogelijkheid om tot 35 mm te trimmen.. Is de baardtrimmer het absoluut waard.
Ik geef een positief advies om de Remington MB4045 aan te schaffen wanneer je een korte tot lange baard hebt en op zoek bent naar een goedkope baardtrimmer.

Ben je toch nog op zoek naar een andere baardtrimmer? Niet erg.. Want mannenmetbaard.nl heeft hier een top 10 baardtrimmer van 2021 gemaakt. Of ontdek de Top 10 Beste Scheerapparaat, met trimfunctie!

Oh en je weet net zo goed als ik dat een baardtrimmer niet het enige is wat je nodig hebt om een goede baard te rocken.. Ontdek hier de beste baardolie, baardbalsem of baardshampoo.