De Beste Wahl Trimmer van 2024

Ben je op zoek naar de beste Wahl Trimmer van dit moment? Ontdek de samengestelde top 5 Wahl trimmers.

Je bent op zoek naar een Wahl trimmer? Dan ben je bij Mannenmetbaard.nl aan het juiste adres! Want wij hebben al een voorselectie gemaakt om je te helpen bij jouw trimmer-avontuur.

Een trimmer kopen kan een hele functionele keuze zijn, namelijk: Je hebt een trimmer nodig, want je trimmer is kapot gegaan. Of je hebt besloten om een baard te groeien en wilt deze netjes bijwerken. Maar een baard is niet het enige waar je een Wahl trimmer voor kunt gebruiken. De meeste trimmers zijn namelijk ook bodygroomers. De trimmer kun je dan ook gebruiken om andere delen van je lichaam mee te scheren.

Onderstaande selectie aan Wahl trimmers is gemaakt om je te helpen in welke situatie dan ook. Want een trimmer is niet altijd nodig als baardtrimmer, en andersom. Ontdek daarom de samengestelde top 3 aan Wahl trimmers en de top 3 aan Wahl Baardtrimmers.

Klik hieronder om alvast verder te scrollen naar de beste trimmer die past bij jouw situatie.

Wahl Trimmer

Het kiezen van een Wahl Trimmer kan best moeilijk zijn. Maar maak het jezelf niet te moeilijk! In de basis moet je jezelf afvragen: Waar ga ik de trimmer voor gebruiken? Wanneer je helder hebt waarvoor je de trimmer gebruikt, helpen wij je kiezen van de juiste trimmer.

Onderstaande Wahl Trimmers zijn voor je uitgekozen wanneer je op zoek bent naar een Wahl Trimmer en niet perse een Wahl Baardtrimmer.

Ontdek de beste Wahl trimmer van dit moment (2024)

Wahl Stainless Steel Advanced

1 Wahl trimmer, Wahl Baardtrimmer en Wahl grooming set in één: De Wahl Stainless Steel Advanced is de absolute top-trimmer!

Deze stalen trimmer is pure kwaliteit. De trimbladen gaan lang mee, de accu gaat lang mee (tot 4 uur) en je haren vliegen door de stalen trimbladen netjes van je lichaam af. De trimmer is iets duurder dan de normale trimmers.. Maar dan heb je een professionele trimmer die jaren mee gaat.

De Wahl Trimmer komt met een volledige set aan opzetkammen voor je hoofdhaar of andere plekken, een detailertrimmer en een neustrimmer!

Oh en de Limited Edition variant is óók te koop.. Inclusief prachtige box en baardolie! Ontdek onze uitgebreide review van de Wahl Stainless Steel Advanced Limited Edition hier.

  Volledige trimmer set, inclusief precisie- en neustrimmer
  Professionele trimmer die jaren lang je beste vriend blijft
  Geen probleem om te trimmen onder de douche
  Body grooming én baard trimmen is mogelijk
  Relatief duurder door hoge kwaliteit

Wahl Lithium Ion Trimmer

2 Deze Wahl Trimmer heeft alles om je lichaam, hoofd en gezicht te scheren en trimmen. Plus, de trimmer is erg betaalbaar!

Een Wahl Trimmer komt al vaak met wat opzetkammetjes. Maar deze trimmer spant haast de kroon. Met zo’n 10 opzetkammen, kun je trimmen van 0,1 mm tot 12 mm. Daarnaast zit er een scheeropzetstuk voor je gezicht om alle extra haartjes volledig weg te scheren. En de trimmer komt ook nog eens met een neus- en oorhaar opzetstuk!

De trimmer heeft helaas wel een plastic look en gevoel wanneer je ‘m vast hebt. Maar voor deze prijs heb je een trimmer met scherpe mesjes die veel lengtes aan kan.

  Er zitten veel opzetkammen bij de trimmer
  Lichaam, baard en gezicht trimmen
  Kwalitatieve en scherpe mesjes
  Geen opvangbakje voor getrimde haren
  Voelt een beetje plastic aan

Wahl Elite Pro Clipper Trimmer

3 Als je op zoek bent naar een professionele trimmer of tondeuse, dan hoef je niet langer te zoeken. De Wahl Elite Pro Clipper hoort zeker hier in het rijtje.

Kwaliteit is een belangrijke reden waarom dit product in de top 5 Wahl trimmers staat. En de hoge kwaliteit begint bij de mesjes van deze trimmer. Ze zijn namelijk van hoogwaardig staal, waardoor de mesjes amper bot te krijgen zijn en moeilijk tot niet zullen roesten.
Je weet ook wanneer je een kwalitatieve trimmer in je handen hebt, wanneer deze wat zwaarder is. Nou, dat is zeker het geval bij de Wahl Elite Pro Clipper trimmer. Het apparaat weegt maarliefst 1,25 kg! Dus niet bedoeld voor slappe mannen, maar echt voor mannen die weten wat ze willen met zo’n trimmer.

Dus wanneer je op zoek bent naar een lange termijn trimmer die met name geschikt is om je hoofdhaar te scheren op verschillende standen? Dan is deze Wahl trimmer een goede keuze.

  Scherpe mesjes voor zware haargroei
  Kwalitatief, o.a. te merken aan gewicht
  Uitgebreide trimset, inclusief opzetkammen en koffer
  Afgeraden om onder de kraan af te spoelen na gebruik

Wahl Lithium Ion Clipper Trimmer

4 Officieel een Clipper om je hoofdharen mee te trimmen.. Maar een absolute top Wahl Trimmer om flink mee te scheren!

Ook deze Wahl Trimmer komt met heel erg veel attributen waar je helemaal blij van kunt worden. Denk aan verscheidene Clips en opzetkammen om verschillende lengtes mee te trimmen. Maar er zitten ook scharen en borstels bij, zodat je net die finishing-touch kunt geven aan je trim-sessie.

Al met al een professionele Clipper voor langdurig scheren en trimmen. Erg veel attributen erbij, waardoor de trimmer het absoluut waard is om aan te schaffen.

  Hoofdharen, maar ook andere lichaamsdelen scheren
  Zeer complete set aan clips, opzetkammen, borstels
  Trimmen van 1,5 mm tot 25 mm
  Geen opvangbakje voor geschoren haren

Wahl ChromePro Trimmer

5 Niet op zoek naar een hele dure trimmer? Dan hoef je niet verder te zoeken. Want de Wahl ChromePro trimmer voldoet aan jouw eisen.. met een zacht prijsje.

Interessant aan deze trimmer is dat het een motortje heeft, en geen oplaadbare accu. Je kunt er dus niet draadloos mee trimmen. Niet heel praktisch, wanneer je je zone ‘daar beneden’ wilt trimmen. Maar voor overige plekken is het wel oké. Er zit namelijk een lang snoer bij.

Er zijn maarliefst 10 verschillen opzetkammen bijgeleverd, waardoor je kunt trimmen van 3 mm tot 25 mm. Als je ‘m wilt gebruiken voor je hoofdhaar, dan kun je de meeste kapsels wel bijwerken met deze aantal millimeters. Tevens komt de Wahl trimmer met een schoonmaakborsteltje, onderhoudsolie, kammetje en schaar.

Al met al een goed tondeuse met weinig spannende innovaties, wat je kunt verwachten voor de prijs.

  Licht en ergonomisch model
  Komt met 10 opzetkammen plus extra onderhouds-attributen
  Niet draadloos scheren
  Niet afspoelen met water na gebruik

Wahl Baardtrimmer

Er zijn verschillende keuzes die je kunt maken bij het kopen van je Wahl trimmer. De eerste is: Koop je een Wahl Baardtrimmer?
Heel simpel gezegd… Wanneer je een trimmer wilt kopen om je baard mee te trimmen, dan moet je kiezen voor een Wahl Baardtrimmer. In elk ander geval zou je verder kunnen kijken naar een ‘gewone’ Wahl trimmer.

Maar wanneer je een Wahl Baardtrimmer wilt kopen, zijn er nog verschillende keuzes die je kunt maken. Je hebt namelijk flinke Wahl grooming trimmersets, maar ook zonder veel accessoires.

Ontdek de beste Wahl baardtrimmers van dit moment (2024)

Wahl Stainless Steel Advanced

1 Ben je op zoek naar een professionele baardtrimmer? Deze Wahl baardtrimmer is dan dé trimmer voor jou.

Wat deze Wahl Baardtrimmer zo uniek maakt, is de lengte die je ermee kunt trimmen. Namelijk 0,5 mm tot 25 mm! Perfect voor een lange baard.. Want met deze trimmer kun je je lengte van de baard lekker lang laten en houden. Maar dus ook erg geschikt voor een korte baard, wanneer je deze kort wilt blijven trimmen.

De Wahl Baardtrimmer is volledig uitgerust met opzetkammen voor verschillende lengtes, een pricisietrimmer en zelfs een neustrimmer!

Plus.. Ontdek de Wahl Stainless Steel Advanced Limited Edition variant.. Deze is soms nog goedkoper dan de normale Stainless Steel!

  Volledige baardtrimmer set, inclusief precisie- en neustrimmer
  Geschikt voor stoppelbaard, korte baard én lange baard
  Baard trimmen én body grooming mogelijk
  Af te spoelen met water na het trimmen
  Prijskaartje

Wahl 9854 Total Beard Grooming Kit Baardtrimmer

2 Zoek je een baardtrimmer die wat goedkoper is, maar toch kan doen wat moet gebeuren? Dan is de Wahl 9854 Baardtrimmer voor jou.

Het leuke aan deze baardtrimmer is dat de trimmer haast net zo veel kan als een dure baardtrimmer. Je kunt er korte of lange baarden mee trimmen door de verschillende opzetkammen. Maar door de opzetkammen kun je ook andere lichaamsdelen trimmen met deze Wahl baardtrimmer.

De lengte voor trimmen met deze baardtrimmer is tussen 0,7 mm en 25 mm. Dus geschikt van een stoppelbaard tot een flinke, lange baard.

De kwaliteit is echter wat minder dan de top 1 Wahl Baardtrimmer; de trimmer maakt wat meer lawaai en de mesjes gaan wat minder lang mee.

  Geschikt voor een stoppelbaard, korte- en lange baard
  Goede batterij voor langdurig trimmen
  Geen opvangbakje voor getrimde haren in de baardtrimmer
  Geen volledige bodygroom set

Wahl Lithium Ion Trimmer

3 Zoek je naar een Wahl trimmer die geschikt is voor je baard, maar óók voor andere delen van je lichaam? Dan is dit een mooie en betaalbare trimmer.

Bij deze Wahl trimmer zijn 10 opzetkammen bijgevoegd, waarmee je kunt trimmen tussen 0,1 en 12 mm. De trimmer is dus enorm goed te gebruiken voor een korte baard! En door de aantal opzetkammen, kun je nog flink variëren in lengte.

Gezien de lagere prijs dan de gemiddelde baardtrimmer, voelt deze trimmer wel een beetje plastic aan. Absoluut niet te vergelijken met de Wahl Stainless Steel Advanced.. Want dat is écht een professionele baardtrimmer.

Al met al een mooie en betaalbare Wahl baardtrimmer die veel voor je kan betekenen.

  Veel opzetkammen bijgevoegd
  Baard en lichaam mee te trimmen
  Kwalitatieve en erg scherpe mesjes
  Geen opvangbakje voor getrimde baardharen
  De trimmer voelt goedkoop aan

Wahl Groomsman Baardtrimmer

4 De Wahl Groomsman mag natuurlijk niet ontbreken in deze top-lijst. Heel kort door de bocht: Zoek je een betaalbare baardtrimmer met weinig erop en eraan? Dan is dit jouw baardtrimmer.

Deze Wahl trimmer kan je helpen om je baard van 1 mm tot 12 mm te trimmen. Dus goed voor een stoppelbaard en lange baard. De baardtrimmer wordt geleverd met verschillende opzetkammen én een schoonmaakkam om je trimmer netjes te houden.

De kwaliteit is flink minder dan de top 1 en 2 Wahl Baardtrimmers; deze trimmer kun je namelijk niet afspoelen, geen grootte lengte mee trimmen en is niet uitgerust met een groom set.

  Geschikt voor een stoppelbaard en een korte baard
  Ergonomische grip
  Geen opvangbakje voor getrimde haren in de baardtrimmer
  Niet afspoelbaar onder de kraan
  Geen volledige bodygroom set

Wahl Groomsman Battery Baardtrimmer

5 En natuurlijk… De goedkoopste baardtrimmer van allemaal. De Wahl Groomsman Battery Baardtrimmer.

De Wahl trimmer is absoluut niet genomineerd voor de schoonheidsprijs onder de baardtrimmers. Want laten we duidelijk zijn: Er zit niet veel moois op of bij de trimmer.

Enige flink positieve wat er over de baardtrimmer te zeggen valt: de trimlengte is tussen 0,7 mm en 12 mm. Dus erg fijn voor een stoppelbaard en korte baard. Daarnaast is de baardtrimmer gewoon super goedkoop. Top, wanneer je krap aan budget zit.

  Enorm goedkope baardtrimmer
  Geschikt voor een stoppelbaard en een korte baard
  Geen opvangbakje voor getrimde baardharen
  Niet afspoelbaar onder de kraan
  Geen volledige bodygroom set
  Lage kwaliteit trimmer
  Niet oplaadbaar

Toch niet eens over het kopen van deze Wahl trimmers? Bekijk de top 10 beste baardtrimmer van dit moment hier.
Of zoek je nog wat tips voor het groeien van een stoppelbaard, korte baard of lange baard? Kijk dan eens verder op de website!